Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

Κάλεσμα για την 25η Μαρτίου
ΤΟΤΕ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΣΤΟΙ-ΤΩΡΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
Η  επέτειος της επανάστασης του 1821 γιορτάζεται φέτος κάτω από εξαιρετικά ιδιαίτερες συνθήκες.  Οι μάσκες έπεσαν και το οργανωμένο σχέδιο της αυτοκρατορίας των αγορών εφαρμόζεται από τους ντόπιους -επίσημους- υπηρέτες τους.

- Δημιουργούν στρατιές απολυμένων, ανέργων και πτωχευμένων Ελλήνων.
- Εφαρμόζουν τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων.
- Βυθίζουν τους μισθούς και τις συντάξεις των εργαζομένων ακόμα κι εκείνων που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.
- Επιβάλλουν χαράτσια σε όλους ,ανεξάρτητα από το εισόδημά μας.
-Διαλύουν το ελάχιστο κοινωνικό κράτος, τη δημόσια υγεία , τη δημόσια παιδεία και την κοινωνική ασφάλιση.
- Οδηγούν το λαό στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
-Αδιαφορούν για την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών , που δηλώνουν αντίθετοι στην πολιτική τους.
-Χτυπούν αδιάκριτα και ρίχνουν τόνους -επιβλαβών για την υγεία- χημικών σε φιλειρηνικούς διαδηλωτές ακόμα και σε αγωνιστές της αντίστασης και του αντιδικτατορικού αγώνα !
-Υπέγραψαν πρωτοφανή συνθήκη παράδοσης της εθνικής μας κυριαρχίας ,για δανειακούς λόγους, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει σε καμιά ελεύθερη χώρα !
- Οι «επίσημοι σωτήρες μας»καταργούν τις ελευθερίες των πολιτών, ποδοπατούν τη Δημοκρατία, παραχωρούν την ανεξαρτησία και καταλύουν το Σύνταγμα της Ελλάδας. Αντί να λογοδοτούν στη δικαιοσύνη για τα λάθη, τις παραλείψεις και τις συνειδητές τους επιλογές , αυτοανακηρύσσονται σε σωτήρες   του έθνους.
Σήμερα προκαλούν βάναυσα τον ελληνικό λαό επιβάλλοντάς του να   είναι τα τιμώμενα πρόσωπα των παρελάσεων.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !
Η 25η Μαρτίου ανήκει στους προγόνους μας που έδωσαν τη ζωή τους για τη λευτεριά και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας . Ανήκει στο λαό μας και σε κείνους που αγωνίζονται για τα ίδια ιδανικά, κόντρα στα σχέδια των επίορκων «εθνοσωτήρων».
ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ  ΧΩΡΙΣ  ΕΞΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ  !
      Απαιτούμε από  τους τοπικούς εκπροσώπους της πολιτείας, τους εκπροσώπους της  τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, τα στελέχη της διοίκησης και των άλλων φορέων να μην «στηθούν» στο χώρο των επισήμων. Δεν τόλμησαν  να καταγγείλουν την πολιτική της κοινωνικής εξαθλίωσης. Αντίθετα συνεχίζουν να εισπράττουν τους παχυλούς τους μισθούς, τις υψηλές αντιμισθίες και τις μεγάλες αποζημιώσεις για τις θέσεις  τους  αδιαφορώντας για τους συμπολίτες τους . Ας μην προκαλέσουν άλλο το «κοινό  περί δικαίου» αίσθημα.
Καλούμε επίσης τους συμπολίτες μας , μετά τη λήξη της παρέλασης ,να συγκεντρωθούμε στην πλατεία  Ελευθερίας και την οδό Ρήγα Φεραίου  και να διαδηλώσουμε ειρηνικά, με τις οικογένειές μας και τους φίλους μας, στέλνοντας ένα  ηχηρό μήνυμα:
Ο λαός ξύπνησε !
Η ασυδοσία απέναντι στο λαό και το ξεπούλημα της χώρας μας δεν θα περάσει!
(Ενωτικό κάλεσμα συλλογικοτήτων και κινημάτων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου