Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΑΜ-ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


Προς βουλευτές , εκπροσώπους της παράνομης Βουλής, εκπροσώπους  κομμάτων που ψήφισαν την 1η ή 2η δανειακή σύμβαση ή εφαρμοστικούς νόμους, καθώς και τους εκπροσώπους της Περιφέρειας που αντιπροσωπεύουν  την κατοχική κυβέρνηση.
Είστε οι υποστηρικτές της νεοφιλελεύθερης αυτής πολιτικής, η οποία έχει εκτοξεύσει την ανεργία στα ύψη, έχει εξανεμίσει τις τραπεζικές καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες, έχει φέρει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στα όρια της απόγνωσης και της εξαθλίωσης, έχει ανατρέψει ανεπανόρθωτα τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς των περισσοτέρων Ελλήνων και όλα αυτά χωρίς να έχει βελτιώσει ούτε στο ελάχιστο τα χρηματοοικονομικά μεγέθη της Χώρας, η οποία  μπήκε σε πέμπτο χρόνο ύφεσης, επίδοση που δεν είχε γνωρίσει ούτε κατά τη χειρότερη περίοδο της νεότερης ελληνικής ιστορίας της, την περίοδο δηλαδή της Ναζιστικής Θηριωδίας που επέφερε στη Χώρα η λαίλαπα της Κατοχής.

Αντί της διεξόδου που τάζετε  ζούμε τους τελευταίους μήνες μία διαρκή κλιμάκωση του δράματος, βλέποντας συμπολίτες μας να αυτοκτονούν όντας σε απόγνωση ή να μεταναστεύουν μαζικά σε άλλες χώρες, την εγκληματικότητα να αυξάνει, την αστυνομία να σκληραίνει τη στάση της έναντι των εκατοντάδων χιλιάδων διαδηλωτών που συχνά πυκνά γεμίζουν την Πλατεία Συντάγματος και τις άλλες πλατείες της Χώρας.
Φθάσατε δε στο ακρότατο σημείο υπογράφοντας τα δύο μνημόνια, να ΕΚΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ  ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ωσάν να είναι κτήμα σας και φέουδό σας!!
Η δανειακή σύμβαση, σε παράρτημά της αναφέρει ρητά ότι «ούτε το Δικαιούχο Κράτος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσία κατάσχεσης – πριν ή μετά την έκδοση δικαστικής απόφασης – ή εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία με τη σύμβαση».

Η Σύμβαση αναφέρει και άλλα: «η Ελλάδα έχει υπαχθεί νόμιμα, αποτελεσματικά και αμετάκλητα στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου και κάθε απόφαση του δικαστηρίου αυτού θα είναι αμετάκλητη και εκτελεστή στην Ελληνική Δημοκρατία».
Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά προχωρήσατε σε συνταγματικό πραξικόπημα, παραβιάζοντας ευθέως τα άρθρα 37 και 38 του Συντάγματος προτείνοντας ως Πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο, τον οποίο απεδέχθη να διορίσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και τον οποίο Πρωθυπουργό,  ουδέποτε εξέλεξε ο Ελληνικός Λαός για να εφαρμόσει – υλοποιήσει συμφωνίες, (δανειακή,  PSI, υποθήκευση περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου), οι οποίες είναι σαφώς εις βάρος μας, για τις οποίες ουδέποτε ρωτηθήκαμε, στις οποίες ουδέποτε συμφωνήσαμε, αλλά αντίθετα με πάμπολλους τρόπους διατυπώσαμε την απόλυτη άρνησή μας
Με άλλα λόγια, η Κυβέρνηση Παπαδήμου είναι άλλο ένα συνταγματικό «πραξικόπημα», όπως και η υπογραφή της πρώτης Δανειακής Σύμβασης με 151 βουλευτές αλλά και η ψήφιση τόσων νομοθετημάτων με διαδικασίες express οι οποίες γύρισαν τις εργασιακές σχέσεις στις αρχές του 20ου αιώνα και επέβαλαν πλήθος αντισυνταγματικών φόρων συγκεκαλυμμένων σε τέλη, εισφορές αλληλεγγύης και άλλα αισχρά μέτρα αφαίμαξης της ελληνικής οικονομίας στα πιο αδύνατα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.
    Θα θέλαμε τέλος να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν θεωρούμε αμέτοχους ούτε όλους όσους δεν ψήφισαν μεν τα μνημόνια, αλλά αρνούμενοι να συμπράξουν έστω και τώρα την «ώρα μηδέν» στέρησαν από τον ελληνικό λαό το δικαίωμα να  αμυνθεί κατά ξένης δύναμης κατοχής, όπως αποδεικνύεται  η παρουσία της Τρόικα και κυρίως των εκπροσώπων της Γερμανίας στην ΕΕ και στα όργανά της αλλά και της ίδιας της Καγκελαρίου Μέρκελ και της Κυβέρνησής της
    Η Επιδρομή αυτή σχεδιάστηκε προκειμένου να λεηλατηθεί ο πλούτος και οι περιουσίες  του Ελληνικού Λαού, να λεηλατηθεί η ψυχή, το φρόνημα και το δημοκρατικό πνεύμα του  Έλληνα, να βεβηλωθούν οι προγονικές αρετές και αξίες  των Ελλήνων, προκειμένου οι Έλληνες, να μην εξεγερθούν και να μην επιβάλλουν το δίκαιο και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων που είναι απαραίτητη προυπόθεση για να μπορέσει η κοινωνία να προχωρήσει.
   Επειδή δεν δεχόμαστε πλέον να μας κυβερνούν άνθρωποι που παραβίασαν  τη Λαική Εντολή, πρόδωσαν τον Ελληνικό Λαό και τον  όρκο τους στο Σύνταγμα.
   Επειδή δεν ανεχόμαστε και δε σας επιτρέπουμε να προχωρήσετε στο ξεπούλημα της πατρίδος μας στους «εμπόρους των Εθνών και των Λαών».
   Επειδή εδώ γεννήθηκε η Δημοκρατία και είμαστε ο Λαός θεματοφύλακας αυτής, υπάρχουμε 5.000 έτη και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε ακόμα και όταν εσείς θα έχετε χαθεί στη λήθη της Ιστορίας.
1)  ΑΙΡΟΥΜΕ τη Λαική Εντολή η οποία σας εδόθη με τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009 και δηλώνουμε ότι ΟΥΔΕΙΣ από τους 300 βουλευτές της Ελληνικής Βουλής,  μας εκπροσωπεί-αντιπροσωπεύει ενώπιον οιουδήποτε φορέα άσκησης πολιτικής-οικονομικής ή άλλης εξουσίας, Ελληνικής ή Αλλοδαπής. Ακόμα και αυτοί που δε συμμετέχουν στην υπάρχουσα Κυβέρνηση Παπαδήμου και δέχονται να μετέχουν μιάς βουλής της οποίας, κατά παράβαση του Συντάγματος εξελέγη ως Πρωθυπουργός άτομο μη εκλεγέν από τον Ελληνικό Λαό, δε μας εκπροσωπούν, διότι όφειλαν να έχουν παραιτηθεί και όχι να κάνουν «αντιπολίτευση εκ του ασφαλούς», αποκομίζοντας οικονομικά οφέλη από τον πτωχεύσαντα Ελληνικό Λαό και νομιμοποιώντας με τη συμμετοχή τους, τη Συνταγματική εκτροπή.
2)  Δηλώνουμε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ σας δώσαμε εντολή να προχωρήσετε και υλοποιήσετε την κυβερνητική πολιτική την οποία ακολουθήσατε από την επομένη των εκλογών του Οκτωβρίου 2009, αλλά αντίθετα με εξαπάτηση,  αποσπάσατε την ψήφο μας τελώντας κατά τον τρόπο αυτό, μεταξύ άλλων και ποινικό αδίκημα.
3) Δηλώνουμε ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ οι δανειακές συμβάσεις που υπογράψατε κατά παράβαση της Λαικής Εντολής που λάβατε και θα καταργηθούν την επομένη ημέρα των επόμενων εκλογών και αυτό θα γνωστοποιηθεί και στους αντισυμβαλλομένους σας, προκειμένου να είναι γνώστες της διάστασης που υφίσταται ανάμεσα σ’εσάς και στον Ελληνικό Λαό, διότι ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ δάνεια τοκογλυφικά και άρα παράνομα.
4) Δηλώνουμε ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ οι Αντισυνταγματικοί Νόμοι που ψηφίζετε, δε θα τους ακολουθήσουμε, δε θα υπακούσουμε και θα τους καταργήσουμε και δια της δικαστικής οδού αλλά και στην πράξη. Τυπικά θα καταργηθούν την  επομένη των εκλογών, ουσιαστικά τους έχουμε καταργήσει.
5) Δηλώνουμε ότι δε θα θυσιασθούμε, ούτε εμείς, ούτε τα παιδιά μας, ούτε οι επόμενες γενιές,  για να επιβιώσει ένα άκρως διεφθαρμένο πολιτικόοικονομικό σύστημα που εσείς εκθρέψατε επί σειρά ετών, προς ίδιον όφελος, συμψηφίζοντας, εν τέλει, τις πολιτικές και ποινικές  ευθύνες σας, δηλώνουμε δε, ότι τις ευθύνες αυτές θα αναζητήσουμε και θα αποδώσουμε, έστω και αν εσείς έχετε την λανθάνουσα εντύπωση ότι έχετε «ξεφύγει». Μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα θα δικαστείτε και θα τιμωρηθείτε παραδειγματικά.
6)  Σας υπενθυμίζουμε το άρθρο 1 του Συντάγματος το οποίο ορίζει ότι: «όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Εθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα» και ως Λαός σας καλούμε σε άμεση παραίτηση και διενέργεια εκλογών.  

Σας καλούμε να δείξετε την απαραίτητη υπευθυνότητα για μια φορά και να μην παραβρεθείτε στην εξέδρα των επισήμων  προκαλώντας με την παρουσία σας το κοινό αίσθημα, διότι δεν σας αναγνωρίζουμε και γιατί θεωρούμε βεβήλωση στην μνήμη των προγόνων μας  την παρουσία προδοτών που ψήφισαν την ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Καλούμε  την αστυνομία να συνταχθεί με τον λαό και να μην υπακούσει σε εντολές μιας παράνομης κυβέρνησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου