Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΛΑΜΙΑΣ Posted on Μαρτίου 10, 2012

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

5 ευρώ είσοδο στα νοσοκομεία εφαρμόζει ήδη και κατάργηση του ΙΚΑ, του ΟΓΑ, του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ έχει αποφασίσει να εφαρμόσει το διεθνές Τραπεζικό κατεστημένο, μέσω της Τρόϊκας και της διορισμένης κυβέρνησης Παπαδήμου. Κάθε μέρα αποκαλύπτονται με απροκάλυπτο πλέον τρόπο, τα σχέδιά τους να πλουτίσουν διαλύοντας κάθε έννοια κοινωνικού θεσμού, αγοράζοντας τα πάντα στη συνέχεια, με σκοπό να εκμεταλλευτούν σαν ιδιοκτήτες ιδιωτικής εταιρίας οτιδήποτε νομίζουν ότι έχει “ψωμί”. Εμείς σαν κοινωνία τους απαντάμε: ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

Για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί, μιλάμε για κοσμοϊστορικές αλλαγές, που έχουν ως στόχο την φυσική μας εξόντωση. Το σύστημα υγείας προετοιμάζεται να ενοποιηθεί υπό τη σκεπή του ΕΟΠΥ, ενός δηλαδή ενιαίου ταμείου που θα εμπεριέχει τους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ. Απαντάμε στην κατάργηση του κοινωνικού κράτους! Στην ιδιωτικοποίηση της υγείας! Οι συλλογικότητες της Λαμίας καλούν όλη την κοινωνία της Λαμίας σε αποκλεισμό των ταμείων του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας την Τρίτη 13-3-2012 στις 8:30 π.μ..
 ΡΕΥΜΑ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ!
ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
Οι Συλλογικότητες της Λαμίας  (ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΜΙΑΣ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΕΠΑΜ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΕΜ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ , ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ και όλοι οι αυτόνομοι ενεργοί πολίτες της Φθιώτιδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου